Untitled photo

Kuka on kameran takana?


Olen Vilma, valokuvaaja, ideanikkari, lasten hauskuuttaja,  taiteellinen visualisti, maalaisjärjellä varustettu yrittäjä. Olen erikoistunut lapsivalokuvaukseen sen kaikissa eri muodoissa. Kuvailen aivan muutaman päivän ikäisistä vauvoista lastenvaatekuvausten malleihin sekä vanhempia perheidensä kanssa. Asiakkainani ovat perheet sekä eri alojen yritykset.


Miksi minusta tuli valokuvaaja?

Oman lapsen syntymä herätti henkiin valokuvaharrastukseni vuosien takaa, koska halusin tallentaa ne tunnelmat muistoiksi, joita pienen lapsen vanhempana koin.  Juuri ne muistot valokuvien muodossa ovat, joita haluaisin jokaisella lapsella olevan omasta lapsuudestaan. Muistoista voi aikuisena ammentaa tunnelmia, tuoksuja ja perinteitä aikaisemmilta sukupolvilta. Kuvaushetkiä voi olla muun muassa raskausmasu, vastasyntyneen kuvaus, vauvan ensimmäiset kuukaudet, taaperoiden temmellykset, syntymäpäivät, kaste-, konfirmaatio-, ja ylioppilaskuvaukset, sisarus- ja perhekuvaus unohtamatta isovanhempia ja lemmikkejä.

Olen valmiina ikuistamaan teidän perheellenne tärkeistä hetkistä muistoja <3


Kuvaustyylini on rento ja sulaudun tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lasten kanssa työskennellessä sattuu ja tapahtuu, mutta se onkin juuri hauskinta! Tunteet, persoonat ja hauskat tilanteet tulevat esille monesti vasta hetken kuluttua, joten minulla on aikaa teille.


Voin kuvata dokumentaarista kuvausta vaikka kotonanne päivän ja tallentaa arkenne rakkaimmat muistot kauniiden kansien sisään.Tai kuvata söpöläisiä viilettämässä kauniissa Suomen luonnossa. Maamme pimeimpinä aikoina suosin kuvauksen luonteesta riippuen studiota tai muita sisätiloja :)

Pääasiallisesti kuvaan Uudellamaalla, mutta mielelläni otan auton alle ja ajelen sinne missä te olette.


Tavoitat minut sähköpostilla vilma (at) doumbouya.com tai puhelimitse 0504640443. Kerro minulle mistä haluaisitte muistoja ja suunnitellaan teille muistojen hetki.


Malttamattomana odottaen, joko pääsen kuvaamaan teidän rakkaimpia!


Terkuin

Vilma Doumbouya

Ps. Sukunimeni on ranskaa ja lausutaan "Dumbuja" :)
Powered by SmugMug Owner Log In