Hinnasto

Valokuvaan lapsi-ja perhekuvausta sen kaikissa eri muodoissa rennolla meiningillä. Kiinnitän erityistä huomiota värisävyihin ihoissa sekä kokonaisuudessa.


Kuvaan studiossani Helsingissä Pitäjänmäellä tai lokaatioissa. Kaikkiin kuvauksiin kuuluu suunnittelu puhelimitse / sähköpostitse tai mahdollisesti paikanpäällä.

Kokoan lainavaaterekkiä asikaskäyttöön, jolloin teidän ei tarvitse miettiä tai ostaa kuvausta varten vaatteita. Saatavilla on myös kampaus-ja meikkauspalvelut minun tekeminä. Toimin 10 vuotta kampaaja-meikkaaja liikkeenharjoittajana.


Vastaan mielelläni Sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kuullaan pian! :)
Hinnoittelu


Muotokuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta ja  kuvapaketista. Sinun ei tarvitse etukäteen päättää kuinka monta kuvaa haluat vaan voit rauhassa ihailla ja valita sopivan määrän muistoja esikatselugalleriasta.

Kuvausmaksu maksetaan kuvausta varatessa, joka vahvistaa varauksen.


Vastasyntyneet


Kuvausmaksu 190 €

Sisältää kuvauksen suunnittelun ja kuvauksen studiollani tai mahdollisesti kodissanne vauvan ollessa noin 10 päivän ikäinen. Vastasyntyneen kuvaus onnistuu helpoiten vauvan ollessa muutaman päivän ikäinen, koska silloin pienet jalat ja kädet pysyvät vielä kauniisti kippurassa sekä uni on syvempää. Mikäli ette ehtineet vastasyntyneen kuvaukseen voi vauvan kuvata missä iässä tahansa, kuvaus muuttaa vain hieman muotoaan. Vastasyntyneen kuvaus on suunnattu koko perheelle kuvausajan puitteissa, joka on noin 2h.

Vauvoille 0-3kk.

Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja.Odotusaika, vauvat, lapset ja perheet sekä henkilökuvaus


Kuvausmaksu 130€

Sisältää kuvauksen suunnittelun ja kuvauksen studiollani tai miljöössä.

Kuvatessa lapsia etenen heidän ehdoillaan hauskoja höpötellen. Toivon, että vanhemmat tulevat kuviin mukaan, koska se on lapsille tärkeä muisto nähdä teidät samassa kuvassa.  Perhekuvauksessa pystytään kuvamaan aina koko perhe yhdessä ja lapset erikseen sekä sisaruksien kanssa. Raskauskuvaus voidaan toteuttaa myös eri henkilöyhdistelmillä. Mikä ihanampaa kuin vatsaa halaamassa useammat kädet.

Kuvausaika on noin tunnin.

Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja.

Kuvapaketit


Kauniisti valokuvaajan tyylillä editoidut digitaaliset valokuvat ovat korkea resoluutioisia jpg-tiedostoja. Kuvapaketit sisältävät aina myös ajattomat mustavalkokuvat halutessanne.  Kuvatiedostot ovat ladattavissa noin kolmen viikon kuluttua esivalintakuvien valinnoistanne.


Koko galleria 650€

20 kpl kuvatiedostoja 390€

15 kpl kuvatiedostoja 340€

10 kpl kuvatiedostoja 250€

5   kpl kuvatiedostoja 140€


 Lisäkuvatiedostot paketteihin 40 €


Varaa kuvaus tästäKampaus- ja meikkauspalvelut

Kuvauksen yhteydessä studiollani tai asiakkaan kotona.

Olisiko ihanaa saapua kuvaukseen niin, ettei tarvitse huolehtia hiuksia tai meikkiä kuntoon? Teen kuvauskampauksia kuten hiusten föönaus, kiharrus, suoristus ja simppelit kiinnitykset. Kuvausmeikkaukset toteutan ehostaen asiakkaan omalla meikkipussilla (ripsiväri, meikkipohja).

Muistathan varata halutessasi meikin tai / ja kampauspalvelut, jotta varaamme hieman enemmän aikaa kuvauksen yhteyteen.

Hinnat 1,5€ / minuutti.
Yrityskuvaus

Kuvaan myös yrityksille mainos- ja sosiaalisenmedian kuvia. Yrityskuvaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Otathan yhteyttä niin suunnitellaan teidän yrityksen imagoon sopivat kuvat! Kirjoita minulle vilma@doumbouya.com.Kilometrikorvaukset

Ei kilometrikorvauksia Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja loput pääkaupungista katsotaan tapauskohtaisesti sijainnin mukaan.


Tekijänoikeudet

Kauniit kuvasi ovat sinua ja läheisiäsi varten. Kuvatiedostoihin teillä on täydet teettämis- ja käyttöoikeudet omaan käyttöön, poissulkien kaupallisen käytön.

Julkaisu-ja tekijänoikedet säilyvät Vilma Doumbouya Photographyllä. Nettisivuillani ja somessani julkaistavaan kuvaan pyydän luvan kuvaussopimuksessa, jonka lähetän kuvausmaksun yhteydessä. Toivon saavani julkaista lastenne kuvia, koska se on valokuvaajalle tänä päivänä hyvin tärkeä seikka, jotta portfoliota pääsee katselemaan uudet asiakkaat. Vilma Doumbouya Photographyn valokuvia ei saa luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle, eikä niitä saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa ja myöskään niitä ei saa muokata.Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
#valokuvaus #valokuvaushelsinki #vastasyntyneenkuvaus #vastasyntyneenkuvaushelsinki #lapsikuvaus #lapsikuvaushelsinki #1-vuotiskuvaus #1vuotiskuvaushelsinki #perhekuva #perhekuvaus #perhepotretti #perhekuvaushelsinki #muotokuva #lapsenmuotokuva #raskauskuvaus #raskauskuvaushelsinki #raskauskuvausespoo #raskauskuvausvantaa #perhekuvausespoo #perhekuvausvantaa #lastenmuoti #lastenvaatekuvaus #vaatekuvaus #henkilökuvaus #päiväkotikuvaus #koulukuvaus #confirmaatiokuvaus #somekuvaus #asuntokuvaus #lifestylekuvaus #valokuvaushinta #lapsenvalokuvaushinta #studiokuvaus


Powered by SmugMug Owner Log In