Keep Smiling Spring Is Coming

Tervetuloa fiilistelemään kevään tuloa, kirsikkapuiden kukkia ja kesäisen multaisia varpaita <3


Visuaalisuus markkinoinnissa on katseen vangitsija. Tavoita kohderyhmäsi säkenöivällä kuvalla, joka kertoo yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi tarinaa. Tuotan idean pienestä murusta kuvan valmiiksi ikimuistoikseksi ja herättäväksi teokseksi. Kuvaan henkilö- ja tuotekuvia sekä mainos - ja muotikuvia maanläheisillä arvoilla ympäri Suomen.


Olen Vilma, valokuvaaja, ideanikkari sekä tarinankertoja. Tuotan myös visuaalista sisältöä sosiaaliseen mediaan. Olen erikoistunut lasten kanssa työskentelyyn ja olen kuvannut kymmeniä eri lapsia viisi päiväisestä teini-ikäisiin. Kuvaustilanteet ovat olleet joko perheille tai yrityksille. Jokaiseen kuvaukseen annan kaikkeni! Lasten kanssa työskentelyyn tunnen suurta paloa ja se aito välitön palaute on parasta! Jokainen ruutu, jonka otan on erilainen niin liikkuvaisia tyypit ovat! Suunnitellaan sinulle tarpeidesi mukaiset kuvat!

Ota yhteyttä vilma@doumbouya.com / 0504640443

Sillä välin nautitaan valosta ja luonnon heräämisestä :)

Vilma

#lastenvaatekuvaukset #yrityskuvaukset #lifestyle #sosiaalinenmedia #tuotekuvaus #lapsikuvaus #vauvakuvaus #perhekuvaus #henkilökuvaus #rippikuvaus #ylioppilaskuvaus

Powered by SmugMug Owner Log In