Pricing / Hinnasto

Valokuvaan lapsikuvausta sen kaikissa eri muodoissa. Kuvatessa lapsia etenen heidän ehdoillaan hauskoja höpötellen. Kuvaan miljöössä eli valitsemassanne paikassa tai studiossa. Kaikkiin kuvauksiin kuuluu suunnittelu puhelimitse tai mahdollisesti paikanpäällä.

Vastaan mielelläni Sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kuullaan pian! :)
Hinnoittelu


Muotokuvauksen hinta koostuu kuvausmaksusta ja  kuvapaketista. Sinun ei tarvitse etukäteen päättää kuinka monta kuvaa haluat vaan voit rauhassa ihailla ja valita sopivan määrän muistoja esikatselugalleriasta.

Kuvausmaksu maksetaan kuvausta varatessa, joka vahvistaa varauksen.


Vastasyntyneet


Kuvausmaksu 200€

Sisältää kuvauksen suunnittelun ja kuvauksen studiollani tai mahdollisesti kodissanne vauvan ollessa noin 10 päivän ikäinen. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja.Odotusaika, lapset ja perheet


Kuvausmaksu 160€

Sisältää kuvauksen suunnittelun ja kuvauksen studiollani tai miljöössä. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja.Kuvapaketit


Kauniisti valokuvaajan tyylillä editoidut digitaaliset valokuvat ovat korkea resoluutioisia jpg-tiedostoja. Kuvapaketit sisältävät aina myös ajattomat mustavalkokuvat.  Kuvatiedostot ovat ladattavissa noin kolmen viikon kuluttua esivalintakuvien valinnoistanne.


20 kpl kuvatiedostoja 390€

15 kpl kuvatiedostoja 350€

10 kpl kuvatiedostoja 250€

5   kpl kuvatiedostoja 150€


 Lisäkuvatiedostot paketteihin 35€Yrityskuvaus

Kuvaan myös yrityksille pehmeitä arvoja kuvastavia kuvia esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Yrityskuvaukset hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Otathan yhteyttä niin suunnitellaan teidän yrityksen imagoon sopivat kuvat! Kirjoita minulle vilma@doumbouya.com.Kilometrikorvaukset

Ei kilometrikorvauksia Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja loput pääkaupungista katsotaan tapauskohtaisesti sijainnin mukaan.


Tekijänoikeudet

Kauniit kuvasi ovat sinua ja läheisiäsi varten. Kuvatiedostoihin teillä on täydet teettämis- ja käyttöoikeudet, poissulkien kaupallisen käytön.

Julkaisu-ja tekijänoikedet säilyvät Vilma Doumbouya Photographyllä. Nettisivuillani ja somessani julkaistavaan kuvaan pyydän luvan kuvaussopimuksessa, jonka lähetän kuvausmaksun yhteydessä. Toivon saavani julkaista lastenne kuvia, koska se on valokuvaajalle tänä päivänä hyvin tärkeä seikka, jotta portfoliota pääsee katselemaan uudet asiakkaat. Vilma Doumbouya Photographyn valokuvia ei saa luovuttaa tai myydä kolmannelle osapuolelle, eikä niitä saa käyttää kaupallisessa tarkoituksessa ja myöskään niitä ei saa muokata (huom. filtterit sosiaalisessa mediassa).Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%

Powered by SmugMug Owner Log In