Saanko esitellä heidät arvon leidit, jotka asustavat lapsuudenkotini pelloilla ja talvisin lampolassa. Heitä on viisi pörröistä kaveria, Pomo, Alma, Malva, Siiri ja Salli. Pomo nimestään päätellen on joukon johtajatar, joka Alman kanssa ovat kaikista uteliaimpia ja rohkeimpia. Malva on porukan musta lammas, Siiri musta nenäinen ja Salli porukan ujoin.

He ovat lemmikkilampaita vai sanoinsinko lellikkilampaita!

Ja Viljo alias käärmeen tappajakissa. Hän on rohkea ja komea sekä äitini lellikki. Kyllä, hän parisen kesää sitten tappoi kaksi kyykäärmettä ja saikin iskun käpälään. Ennen kuin tajusimme tassun turpoavan kunnolla hän ehti livistää ulos ja paranteli haavojaan parisen päivää, jolloin luulimme, että joutui kyyn myrkyn viemäksi, kun häntä ei näkynyt. Olisikohan oppinut tuosta, saas nähdä näkyykö tänä kesänä puoliksi syötyjä käärmeitä!


Kuvat ovat syksyltä 2015, toiset vesisateessa ja toiset aamukasteessa kuvattuja. Edit. Lisäsin viime kesältä kuvan heistä kaikista.

Kuvailen heitä taas noin kuukauden päästä, koska nyt he ovat vasta kerittyjä eikä lyhyt lookki imartele heitä. Tai ehkä vika oli keritsijöissä ;)


Terkuin

Vilma


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In