Kuka on kameran takana?


Olen Vilma, synnyin 1980- luvun alussa Keski-Suomessa ja vartuin muutaman kaupunki vuoden jälkeen lammastilalla. Lampaita, kissoja, koiria, naapurin lehmiä, heinäpeltoja, uimista, pyöräilyä ja mummon letun paistoa – niistä on lapsuuteni tehty. Lapsuudenkotini on edelleen olemassa ja niistä maisemista varmasti tulette näkemään kuvia blogissani.


Midsummer baby

Untitled photo

I'am Vilma

Untitled photo


Muistot hetkistä ovat olleet aina tärkeitä. Muistot kuvien muodossa esimerkiksi syntymäpäivistä tai jouluista. Kamerana on ollut  aikoinaan ties mikä pokkari ja sen tekniikka ei todellakaan ole ollut hallussa. Mutta paras kamerahan on se mikä on mukana dokumentoimassa hetkeä.

Muistojen dokumentointi tuli entistä tärkeämmäksi, kun saimme esikoisemme. Hieman ennen hänen tuloaan maailmaan päätin myös yhden ajanjakson elämästäni, kun jätin taakse melkein 10-vuoden uran kauneudenhoitoalalla, kampaajana sekä liikkeen omistajana.Little shepherd

Untitled photo

Näin minusta syntyi valokuvaaja. Muistojen ja tunnelmien tallentaminen ja oman lapsen syntymä herättivät henkiin valokuvaharrastukseni vuosien takaa. Toiminnannaisena myös ajattelin, että uusi ammatti olisi helppo opiskella äitiysloman aikana. No, ei se välttämättä helpointa aikaa ollut, mutta tässä ollaan! Tässä olen valmiina ikuistamaan teidän perheenne muistoja raskausvatsasta, vastasyntyneen pikkuruisesta nenänpäästä, kaste, – tai nimenantojuhlasta, vauvan ensimmäisistä kuukausista, syntymäpäivistä, sisaruksista, perheestä, mummoista ja papoista!
Under the apple tree

Untitled photo

Pidän rennosta otteesta ja aitojen tunteiden sekä persoonien kuvastamisesta. Ei tarvitse poseerata! Vauvan itku sekä taaperon raivo saavat näkyä siinä missä se lapsen tarttuva nauru. Tutustun ja hassutelen, että saadaan se nauravainenkin tyyppi ikuistettua! Joskus saatta olla, ettei pienillä tyypeillä ole hyvä päivä ja kuvaus ei onnistu. Siinä tapauksessa ei lannistuta ja suunnitellaan uusi hetki!
Grandmother & rider

Untitled photo
The jump

Untitled photoTerkuin

Vilma Doumbouya


Ps. Sukunimeni on ranskaa ja lausutaan ”Dumbuja” :D


Ready to see the world!

Untitled photo
  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In